PROEFLES €10,-

Yoga is geschikt voor iedereen. Oud, jong, lenig, stijf, fit, of juist niet zo energiek. Iedereen kan Yoga beoefenen. Of je het nu dagelijks doet of éénmaal per week. Heb je helemaal geen ervaring met Yoga? Juist goed, want dan stap je er open in. Misschien zal niet alles onmiddellijk lukken, maar gewoon plezier hebben genieten en ervaren, dit staat bij ons centraal. Lees hieronder de tips voor je eerste les.

GRATIS gebruik van Yogamat

GRATIS gebruik van leshanddoek

GRATIS gebruik van gezichtsdoekje

Bereid je voor op je eerste les

Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en je hoeft geen ervaring te hebben. Wel heb je enige voorbereiding nodig voor je eerste les:

Drink gedurende de dag veel water, hydrateer je lichaam, ook tijdens en na de les

Neem een flesje water mee voor in de les. We hebben gratis yogamatjes te leen voor je indien je niet in het bezit bent van je eigen yogamat.

Draag een sporttop en sportbroek (schoenen zijn niet nodig, de les is op blote voeten)

Er zijn geen douches aanwezig in onze studio.

Eet uiterlijk 2 uur vóór aanvang van de les, als je toch iets wilt eten, eet dan iets lichts.

Als het je eerste Yoga les is in onze studio, zorg dan dat je uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent.

Geef jezelf de tijd en bouw het op. Geef de moed niet op na de eerste keer en volg minstens twee tot drie lessen. Je lichaam heeft namelijk tijd nodig om aan al dat nieuws te wennen.

Pure Yoga Studio raadt het niet aan om 30º of 38º lessen te beoefenen tijdens de zwangerschap, maar verwelkomt je graag in een van onze andere yogalessen op ons lesrooster. Voor onze reguliere lessen geldt een minimum leeftijd van 18 jr. (mits er een tieneryoga les op het lesrooster staat)

Annuleren van een (proef)les kan kosteloos uiterlijk 3 uur voor aanvang van de les, zodat we jouw gereserveerde plek weer tijdig kunnen inzetten voor iemand anders. Indien niet uiterlijk 3 uur van te voren wordt geannuleerd, wordt de les in mindering gebracht.