Ayurveda & Yoga

Je bent hier:

Ayurveda & Yoga

 

Tijdens deze introducerende workshop leer je de basis van Ayurveda, de verschillende constituties/ eigenschappen, in Ayurveda dosha's genaamd Vata, Pitta en Kapha en krijg je inzicht in jou constitutie. Daarnaast leer je wat voor type yoga past bij jou passende constitutie past en hoe je hiermee een balans voor jezelf creëert..

ZATERDAG 04 APRIL // 14:00 - 16:30 // €27,50 p.p.


Inhoud
Betekent letterlijk 'de Wetenschap van het Leven' en is een eeuwenoude gezondheidsleer uit India. Ayurveda stamt uit een 5000 jaar oude traditie. Het is een holistische benadering van gezondheid en neemt zowel het lichaam als de geest in overweging. Optimale gezondheid is volgens de leer wanneer je in verbinding staat met je ware aard en je kan meebewegen met het ritme van de natuur.
Er is niet maar 1 methode om gezond te leven die op ieder individu toepasbaar is. Iedereen is namelijk uniek en heeft unieke behoeften.


Workshop
♡ 14.00-15.00: Introductie in Ayurveda, de Dosha's, de elementen, levenstijl en voeding voor iedere Dosha, Ayurveda en Yoga.
♡ 15.00-15.30: Jouw geboorte constitutie (prakruti) bepalen en ontdekken welk dieet, levenstijl en dagelijkse routine bij jou passen.
♡ 15.30-16.30: Ayurveda en Yoga practice. We sluiten af met een kop thee en iets lekkers


Aanmelden?

Iedereen kan meedoen: All Levels & Souls
Trek kleding aan waar je makkelijk in kunt bewegen en zitten, gratis matjes zijn altijd te leen bij ons. Mocht je nog vragen hebben mail ons gerust even via: info@pureyogastudio.nl o.v.v. Ayurveda & Yoga Workshop.

Je plekje reserveren via deze ticketlink is essentieel, want de plaatsen zijn beperkt. De les is open voor alle niveaus - iedereen is welkom!

 

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles