DANCE FLOW WORKSHOP

Je bent hier:

DANCE FLOW WORKSHOP

VRIJDAG 27 NOV  | 19.00 - 20.30

Houd je ook zo van de flows in de yogalessen? Probeer dit dan eens in combinatie met bewegingen uit Moderne Dans!
Deze dansstijl wordt gekenmerkt door losse en vloeiende bewegingen waarbij -net als in de Yoga- veel gebruik wordt gemaakt van de ademhaling. Het is een afwisselende dansstijl, die zowel langzame als snelle bewegingen kent. Het zijn geen ‘danspasjes’, want de bewegingen vloeien allemaal in elkaar over. Zo ontstaat een échte flow!
Er wordt zowel staand gedanst als gebruik gemaakt van bewegingen op de grond. In deze workshop neemt dansdocent Pim je mee langs verrassende bewegingen


WORKSHOP
De opzet van de workshop is net wat anders dan je van een yogales gewend bent, waaronder dat we geen yogamat zullen gebruiken! We maken voornamelijk gebruik van de telling in de muziek en passen onze ademhaling daarop aan. Tijdens deze 1,5u workshop worden bewegingen en bewegingsfrases vaak eerst voorgedaan, daarna samen geoefend en daarna op muziek gedaan. Op deze manier heb je genoeg tijd en ruimte om de bewegingen ‘eigen’ te maken. Zo hoef je na een paar keer oefenen minder na te denken over de bewegingen: ze zitten in je lichaam. Zo ontstaat de flow en dans je niet meer met je hoofd, maar met je hart. Door je emoties in bepaalde bewegingen te leggen kan moderne dans ook een heerlijke uitlaatklep zijn! Na de workshop staat er nog iets verfrissends en lekkers voor je klaar om te nuttigen.

PRIJS:


€ 17,50  

OVERIGE INFO
Omdat moderne dans ook energieke kanten heeft kan het uitdagend zijn, maar wees gerust: voor deze les is géén danservaring vereist! En voor deze workshop gebruiken we geen yoga mat.

DANSDOCENT:
Pim geeft les in moderne dans en is veel bezig met choreografie. Hij volgt al geruime tijd verschillende yogalessen en heeft elementen uit de yoga geïntegreerd in de moderne danslessen die hij geeft. Tijd voor een volgende stap, deze twee dingen combineren!

MEEDOEN E/O VRAGEN?
Mail ons op: info@pureyogastudio.nl o.v.v. Dance Flow Yoga

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles