Event | Yoga & Lunch

Je bent hier:

Event | Yoga & Lunch

 

09 Februari 2020


KOM join us voor Yoga & Lunch. De eerste editie hiervan was zo tof en snel volgeboekt dat we op verzoek nogmaals dit event plannen!

De passie van KOM Eten & Drinken Leeuwarden voor het creëren van heerlijke gerechtjes i.s.m. de passie voor het delen van yoga van Pure Yoga Studio in één evenement! We brengen letterlijk 2 van onze favoriete dingen aller tijden samen in deze heerlijke én sociale samenwerking -> Yoga & Lunch.


ZONDAG 09 FEB // 11:00 - 13:30 // €25,- p.p.


Yoga in hartje centrum, in een industriële ruimte, veel ramen en een betonnen vloer mét....jaja vloerverwarming. Yay! Tel daar nog eens bij op planten, kaarsjes en fijne muziek en voilà je unieke locatie is daar! De Vinyasa Flow geïnspireerde les van 75 min zal worden gegeven door Joyce. Zij zal starten met een meditatie om ervoor te zorgen dat je ook even kan 'landen' op deze fantastische plek, daarna flowen we middels zittende, staande en balanshoudingen door de les heen om deze super relaxed af te sluiten met een lange eindontspanning! En daarna is het tijd voor....

Food
...en nog specifieker: Comfort food in kommetjes! Want bij KOM eten & drinken Leeuwarden serveren ze kleine gerechtjes, waardoor je veel verschillende smaken kunt proeven. En voor dit evenement creëren ze een soort 'Shared Dining' oftewel een proeverij van drie gerechtjes die je deelt met je fellow yogi's!

Het Event:
- yoga les 75 min
- proeverij van 3 gerechtjes
- drankje naar keuze
- onbeperkt komkommer/munt/citroen waterMeedoen?


Het is een geweldige gelegenheid om je mede-yogi's te leren kennen, het delen van gesprekken over hoeveel je van yoga (en misschien eten) geniet en meer te ontdekken over de interessante levens die we leiden als we van de mat afstappen.

Yoga & Lunch event zoals deze is een speciaal aanbod van onze studio, dus we zijn erg enthousiast om deze twee gemeenschappen mogen samen te brengen. Als het niets anders is, is dit event gewoon een fijne zondag besteding en/of een geweldige manier om een ​​yogales te volgen, (evt.) nieuwe mensen te ontmoeten en daarnaast te ontspannen onder het genot van heerlijk eten met gelijkgestemden.

Je plekje reserveren via deze ticketlink is essentieel, want de plaatsen zijn beperkt. De les is open voor alle niveaus - iedereen is welkom!

Notes
- Indien er voedsel allergieën zijn dan vernemen wij dit graag tijdig voorafgaand aan het evenement via: info@pureyogastudio.nl o.v.v. Yoga & Lunch
- Neem je eigen yogamatje mee, indien je niet in het bezit bent van je eigen matje laat het ons tijdig weten want dan nemen wij er 1 voor je mee.
- Er zijn toiletten aanwezig indien je wilt omkleden (e/o evt. opfrissen nadien)
- Locatie: KOM, Ruiterskwartier 177-179. Parkeren: Zaailand Parkeergarage
- Aanvang: 10:30-11:00, 11:00 starten we de les

 

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles