MASSAGE

Je bent hier:

MASSAGE

Ontspanningsmassage

Take your moment of zen

Zorg goed voor jezelf.

In een ontspannende, prettige omgeving kom je helemaal tot rust met een ontspanningsmassage. Door zachte aanraking en matige druk word je je bewust van je lichaam. Je hoeft nergens aan te denken, je hoeft alleen maar te genieten.

De massage werkt kalmerend en rustgevend. Na ongeveer 20 minuten is je hoofd rustig en ervaart je lichaam een volledige ontspanning. Je spieren ontspannen en de warmte van de massage bevordert je doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd waardoor je je fitter voelt. Ook je stofwisseling verbetert, waardoor je naast een fitter gevoel ook daadwerkelijk gezonder bent én blijft.

Door het gebruik van natuurlijke oliën voelt je huid zijdezacht aan na de massage. Voor je voeten wordt een speciale olie gebruikt. Een voedende, verzachtende olie maakt (of houdt) de huid van je (droge) voeten heerlijk zacht en soepel. Je gezicht wordt gemasseerd met een zachte, lichte olie. Ook deze is van de beste kwaliteit en is daarom optimaal voedend en verzorgend.

Energie moet lekker kunnen stromen in je lichaam, je lijf moet zo soepel mogelijk zijn om je fris en fit te voelen. Naast goede voeding, lekker buiten zijn en zo veel mogelijk bewegen is (geestelijke) rust uitermate belangrijk. Even helemaal niks! En dat kan met een ontspanningsmassage.

De ontspanningsmassage van 60 minuten is uitermate geschikt als onderhoudende massage, preventief zodat je niet ziek wordt. Op tijd rust nemen en even wat aandacht voor jezelf, dat heeft iedereen nodig.

De ontspanningsmassage van 90 minuten is een complete lichaamsmassage, waarbij naast de rug, nek, benen en armen extra aandacht wordt besteed aan het hoofd en de voeten.
Een stukje ontspanning kunnen we allemaal wel gebruiken. Een afspraak kan je inplannen via:

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles