MEDITATION & BREATHING

Je bent hier:

MEDITATION & BREATHING

ZONDAG 09 AUG  | 11.00 - 12.00

- Bewust ademhalen kan een ontgiftende en reinigende werking hebben. En tegelijkertijd voor sommige zelfs een diepe spirituele ervaring brengen.
- Mediteren: In je lichaam aanwezig blijven en gewoon observeren wat er op komt en ook weer weg vloeit in je bewustzijn.

Door met aandacht te ademen worden we echt wakker en maken we zowel het fysieke als het energetische lichaam wakker. Hierdoor stroomt er veel energie door ons systeem. Na het ademen gaan lichaam en geest in ontspanning, waar enige echte genezing kan plaatsvinden. Door simpelweg te rusten en energieën naar boven te laten komen, creëren we de mogelijkheid om allerlei fysieke en / of emotionele blokkades op te ruimen.

Neem een adempauze en creëer echt weer even een moment voor jezelf met dit ’sunday selfcare’ uurtje. Want eerlijk is eerlijk, die aandacht voor onszelf of even dat moment vrij maken voor een meditatie blijkt in de praktijk soms nog best wel knap lastig. Misschien weet je ook niet zo goed hoe of wat je dan kan doen?

Tijdens dit uurtje begeleid Ilse je met een ‘reis’ door je lichaam én geest d.m.v. bijv een mantra, meditatie en pranayama (adembeheersing)
En Joyce zorgt ervoor dat jij aan comfort niks tekort komt én regelt een fijne ‘after care’ in de vorm van een heerlijke cappuccino (of thee) + wat homemade lekkers. No worries this is all plantbased and included in the price (yay!) en natuurlijk op gepaste (1,5 m) veilige afstand.

(Indien je nog lestegoed hebt gaat er 1 les van je leskaart af of je kunt een losse les aanschaffen om mee te doen)

Overige:
-Vergeet niet je eigen yogamat + handdoek (verplicht) mee te nemen?
-Indien je verkouden of griep verschijnselen (of andere klachten) hebt vragen we je om thuis te blijven i.v.m. de gezondheid en veiligheid voor de andere deelnemers.

Meedoen: Ga via onderstaande button terug naar het lesrooster en klik op 09 aug om jezelf in te schrijven. (volg de stappen)

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles