PARTNER MASSAGE

Je bent hier:

PARTNER MASSAGE

Massage: een dialoog zonder woorden

Wow! Wij vinden het nu al mooi en bijzonder klinken. Maar wat ga je nou eigenlijk samen met je (massage)partner precies doen?

Bart Bendie neemt jullie mee op deze ontdekkingstocht. Een ontdekkingstocht waarbij de Thaise massagetechnieken voorbij komen en jullie tegelijk de taal van elkaars lichaam leren kennen en begrijpen. En het bijzondere hieraan? Het gebeurt zonder woorden. Spannend en misschien een beetje vreemd, maar zo bijzonder en krachtig als je het leert zien en voelen. Lichaamstaal is minstens zo belangrijk als het gebruik van woorden!

In een lange stilte kun je ervaren hoeveel méér informatie je samen kunt uitwisselen. Je leert bij elkaar signalen begrijpen wanneer iets pijnlijk of juist prettig aanvoelt. Bart leert je samen gedachten of pijnlijke spieren loslaten. En waar de een leert om te geven, daar leert de ander om te mogen ontvangen.

In deze 3 uur durende workshop ontdekken jullie van alles om elkaar uren lang te masseren, te communiceren zonder woorden, elkaar te ondersteunen en om elkaar te laten ontspannen. Jullie gaan technieken leren die je na de workshop nog heel vaak kunt gebruiken. Een investering in jezelf, je partner en elkaar. Gun jezelf en elkaar die onverdeelde aandacht en go for it!

Tijdens de workshop gebruiken wij geen olie en houdt iedereen zijn kleding aan. Minimum leeftijd 18 jaar. Uiteraard hoeft je partner geen liefdespartner te zijn, dit zou ook een goede vriend(in) of familielid kunnen zijn!

When: new date coming soon

Where: Pure Yoga Studio
Time: 13:30 - 16:30 

Price: €75 (per stel) 

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles