We are hiring

Je bent hier:

We are hiring

Sinds het ontstaan in 2015 zijn wij: Pure Yoga Studio enorm gegroeid! We willen graag ons team uitbreiden… AND THAT’S WHY WE NEED YOU! Wij zijn op zoek naar gezellige, inspirerende collega(’s) met ervaring in het geven van yogalessen en die beschikbaar zijn om een eigen les / lessen op te zetten voor in de weekenden.

 

Jij bent…

Zelfstandig yoga docent (ZZP), een warme vriendelijke persoonlijkheid maar zeker "down to earth"

Een echte teamplayer. Samen met jouw collega’s ben jij de ‘backbone’ van Pure Yoga Studio en maak je yoga toegankelijk voor iedereen. Zowel fysiek als mentaal. Door jouw kennis, plezier en aanpassingsvermogen voelt elke deelnemer zich in zijn element. Jouw deelnemers kunnen elke week van je leren en genieten, want je hebt service & kwaliteit hoog in vaandel staan.

Jij hebt…

minimaal 200 uur teacher training op je naam staan, in Ashtanga, Vinyasa en/of Yin Yoga. Daarnaast heb je geweldige communicatieve vaardigheden. Je weet je deelnemers te motiveren en enthousiasmeren en voelt hen als geen ander aan. Ook in een mixed level les, we vinden het belangrijk dat zowel een startende Yogi als een gevorderde Yogi in onze lessen terecht kan. Je hebt echt een passie voor yoga, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en probeert graag nieuwe stijlen uit.

Wij bieden jou…

de kans om aan mee te groeien in de mooiste yogastudio van het Noorden. Een plek waar leerlingen én leraren thuiskomen en yoga wordt bedreven met (com)passie voor jezelf en voor anderen. Wij bieden een flexibele omgeving in een trendy studio waar enthousiasme, creativiteit en begrip voorop staat.

 

Vergoeding:

-Per les ontvang je een vergoeding welke binnen onze studio past middels factuur 

 

Word jij na het lezen van deze vacature helemaal blij en heb je zin om meteen te beginnen? deze vacature en denk je dat jij een mooie aanwinst zou zijn bij Pure Yoga Studio? Stuur dan je cv en motivatie naar: info@pureyogastudio.nl t.a.v.  J.Buursen

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles