Workshop Self Love | Living Yoga

Je bent hier:

Workshop Self Love | Living Yoga

Een workshop over zelfliefde....wanneer we ons gevoel van eigenwaarde afhankelijk maken van een ander, vergeten we dat 'van jezelf houden' toch altijd iets is waar je zelf voor kiest. Een gebrek aan zelfliefde belemmert je enorm in je 'doelen', geluk en relaties. Het leven spiegelt namelijk altijd de gevoelens die we in ons hebben, terug naar ons 'zelf'. Dit thema is voor velen nog onbekend terrein en daarom gaan we juist dieper hierop in. Het zal je gegarandeerd gaan raken!

ZONDAG 08 DEC // 14:00 - 17:00 // €27,50

Inhoud Workshop

‘Living Self Love’, het leren meer van jezelf te houden... 

We gaan dieper in op wat van jezelf houden voor jou betekent, hoe je aan jezelf laat zien dat je van jezelf houdt en hoe je dit meer kunt toevoegen in je dagelijks leven. Hiervoor hoef je niet elke dag lange rituelen uit te oefenen, maar leert Ellemijn van Living Yoga je handige tools om makkelijk toe te voegen of die je zelfs al doet, maar dan met meer intentie. 

Na deze kleine (re)treat aan jezelf, zul je je energiek, geïnspireerd en verbonden voelen met jezelf. Daarnaast kun je beter herkennen wat je echt nodig hebt. We leren van elkaar door te delen, te creëren in een warme, liefdevolle sharing space. Je kunt alles wat je geleerd hebt op je eigen tempo en je eigen manier toevoegen aan je (dagelijkse) yoga practice. 

WORKSHOP  SELF LOVE

14.00-15.00: Opening circle met intentie zetten en introductie op het Living Yoga thema Zelf Liefde. 

15.00-16.00: Grounding meditation & Yoga Asana practice  16.00-16.30: Living Yoga circle: het delen van je ideeën, het uitschrijven ervan en het uitwerken van je intentie. 

16.30-17.00: Extra lange Loving Kidness Savasanna met massage en muziek. Daarna ronden we af met thee en wat lekkers. #selfcare

Over Living Yoga 

Living yoga by Ellemijn gaat verder dan het beoefenen van asana: de houdingen in een yogales. Met deze vorm van yoga zijn wij in het westen het meest bekend. 

Aan het woord yoga kun je verschillende betekenissen geven: een fysieke vorm van bewegen, een manier om sterker te worden, gezond leven,  flexibiliteit, rekken en strekken, meditatie, stilte of mantra’s zingen. Wat Yoga ook voor jou mag betekenen, het woord Yoga komt van het woord ‘Union’, wat letterlijk betekent: verbinden. Het gaat hier om de verbinding tussen lichaam, geest en ademhaling. Het brengt ons een manier van leven dat voor transformatie zorgt, niet alleen door op je mat bewust te zijn van deze verbinding, maar het brengt ons verder naar bewust worden in wat we dagelijks doen. We brengen onze yoga practice van de mat naar onze dagelijkse dag. Wist je dat de intentie van yoga meer als complete levensstijl of manier van leven is bedoelt? 

Dit brengt ons naar de eerste twee stappen van the Yogic path of wel the Eight Limb path. Deze stappen kun je zien als de normen en waarden die ons verder drijven naar een gelukkig, liefdevol en gezond leven. Zo zullen niet alleen wij een gelukkiger en gezonder leven lijden, maar ook de mensen om ons heen. 

Aanmelden? 

Iedereen kan meedoen:  All Levels & Souls! 

Via de link hieronder betaal én reserveer je jouw plekje. (Trek kleding aan waar je makkelijk in kunt bewegen en zitten, gratis matjes zijn altijd te leen bij ons) Mocht je nog vragen neem dan contact met ons op via: info@pureyogastudio.nl 

 

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles