Ons Team

Je bent hier:

Jouw yoga docentes

Mogen wij je meenemen op ontdekkingsreis? Voor iedereen kan de bestemming anders zijn waarbij yoga helpt je lichaam en geest te leren kennen. Met yoga krijg je meer balans. Zowel fysiek als mentaal.

Iedere les bij Pure Yoga Studio is een reis van begin tot eind. Onze lessen zijn doordacht en we weten je iedere les weer te verrassen door ons te richten op een ander lichaamsdeel of mindset. Welke docent je ook hebt.

Hou je van afwisseling en creatieve lessen? Schrijf je dan in voor een proefles en ontdek ons & jezelf. Meer over onze docenten vind je hier naast.

Joyce

Als owner & founder van Pure Yoga Studio hoop ik zowel voor jou, als deelnemer, als voor mijn docentes een fijne & unieke plek te creëren waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag...a place to slow down. Waar je mag zijn wie je bent en zoals je bent. Waar je soms nieuwe inspiratie opdoet en gemotiveerd wordt om jouw intenties te onderzoeken. Waar zachtheid: yin &  kracht: yang naast elkaar bestaan. Met ruimte voor een lach én een traan, voor prikkeling & rust. Waar altijd een kop thee voor je klaarstaat. 

Annemiek

Tijdens de yogalessen die ik geef, hoef je niets te bewijzen. Je komt er voor jezelf om te oefenen en om te kijken naar waar jouw grenzen liggen. Natuurlijk moedig ik je wel aan het beste uit jezelf te halen. Een mix van inspanning en ontspanning, waarbij kracht, flexibiliteit en balans langs zullen komen, zonder hele ingewikkelde houdingen. Wees altijd welkom om te oefenen.

Yoga

Kom thuis bij Pure Yoga Studio

Al kom je gewoon even kijken hoe het voor je voelt. Neem een kopje verse kruidenthee of een glas muntwater en kijk of wij bij jou passen.

Zitten we niet vol dan kun je je ook bij de studio zelf inschrijven voor een proefles. Naast de yogadocent is er altijd nog iemand aanwezig die voor je klaarstaat.

Ilse

De yogalessen die ik geef zijn energiek en powerful waarbij je als yogi uitgedaagd wordt om je practice naar een hoger level te brengen. Een tegenhanger van de Yin Yoga lessen, waarbij ik je graag meeneem in een rustige, meditatieve practice. Word je bewust van je gedachten, geniet van wat je tegenkomt op de mat en omarm ‘the goal of yoga’: heb jezelf lief!

 

Lea

Tijdens mijn yogalessen geef ik veel aandacht aan een bewuste ademhaling en het correct uitoefenen van de houdingen. Zodat iedereen die een yogales bij mij volgt dan ook van een veilige en rustgevende sfeer kan genieten. Even uit je hoofd en naar je lichaam om zo dichter bij jezelf te komen en bewust het hier en nu te ervaren.

Domenica

Tijdens mijn vele reizen doe ik zoveel inspiratie op want ik volg dan overal yoga workshops, trainingen én opleidingen die ik maar al te graag in mijn yogalessen integreer. Zo ervaar jij als deelnemer weer dat stukje 'buitenland' in jouw yogales. Door middel van fijne thema's in mijn lessen hoop ik dat jij als deelnemer jouw eigen 'journey' ervaart op de yogamat.

Hanneke

Ik kies altijd een thema voor mijn lessen en laat veel ruimte voor speelsheid. Yoga is een ontdekkingsreis naar jezelf vind ik, zowel fysiek als mentaal en daar kunnen we allemaal wel wat hulp bij gebruiken! Ik heb een liefde voor de technische kant van yoga en zorg middels adjustments dat iedereen het optimale uit zijn/haar lichaam & les kan halen.