Ons Team

Je bent hier:

Jouw yoga docentes

Mogen wij je meenemen op ontdekkingsreis? Voor iedereen kan de bestemming anders zijn waarbij yoga helpt je lichaam en geest te leren kennen. Met yoga krijg je meer balans. Zowel fysiek als mentaal.

Iedere les bij Pure Yoga is een reis van begin tot eind. Onze lessen zijn doordacht en we weten je iedere les weer te verrassen door ons te richten op een ander lichaamsdeel of mindset. Welke docent je ook hebt.

Hou je van afwisseling en creatieve lessen? Schrijf je dan in voor een proefles en ontdek ons & jezelf. Meer over onze docenten vind je hier naast.

Joyce

Als owner & founder van Pure Yoga hoop ik zowel voor jou, als deelnemer, als voor mijn docentes een fijne & unieke plek te creëren waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag...a place to slow down. Waar je mag zijn wie je bent en zoals je bent. Waar je soms nieuwe inspiratie opdoet en gemotiveerd wordt om jouw intenties te onderzoeken. Waar zachtheid: yin &  kracht: yang naast elkaar bestaan. Met ruimte voor een lach én een traan, voor prikkeling & rust. Waar altijd een kop thee voor je klaarstaat. 

Annemiek

Tijdens de yogalessen die ik geef, hoef je niets te bewijzen. Je komt er voor jezelf om te oefenen en om te kijken naar waar jouw grenzen liggen. Natuurlijk moedig ik je wel aan het beste uit jezelf te halen. Een mix van inspanning en ontspanning, waarbij kracht, flexibiliteit en balans langs zullen komen, zonder hele ingewikkelde houdingen. Wees altijd welkom om te oefenen.

Yoga

Kom thuis bij Pure Yoga Studio

Al kom je gewoon even kijken hoe het voor je voelt. Neem een kopje verse kruidenthee of een glas muntwater en kijk of wij bij jou passen.

Zitten we niet vol dan kun je je ook bij de studio zelf inschrijven voor een proefles. Naast de yogadocent is er altijd nog iemand aanwezig die voor je klaarstaat.

Domenica

Tijdens mijn vele reizen doe ik zoveel inspiratie op want ik volg dan overal yoga workshops, trainingen én opleidingen die ik maar al te graag in mijn yogalessen integreer. Zo ervaar jij als deelnemer weer dat stukje 'buitenland' in jouw yogales. Door middel van fijne thema's in mijn lessen hoop ik dat jij als deelnemer jouw eigen 'journey' ervaart op de yogamat.

Sanne

Ik kwam tijdens mijn revalidatie na een fietsongeluk in aanraking met yoga, en merkte dat dit mij een verbinding gaf met mijzelf die ik iedereen gun. Ik ben mij toen gaan opleiden tot yoga docent. Ik geef met veel plezier yoga aan volwassenen, maar natuurlijk ook aan kinderen. Tijdens de lessen zie ik groot en klein even uitblazen. Doordat we werken met het lichaam en de adem gaan we even uit ons hoofd en verdwijnen we in het moment. Uiteindelijk is dat wat ik mee wil geven, zowel tijdens de yoga als tijdens de massages, het gevoel van verbondenheid, met jezelf, het moment en het leven!

 

Hanneke

Ik kies altijd een thema voor mijn lessen en laat veel ruimte voor speelsheid. Yoga is een ontdekkingsreis naar jezelf vind ik, zowel fysiek als mentaal en daar kunnen we allemaal wel wat hulp bij gebruiken! Ik heb een liefde voor de technische kant van yoga en zorg middels adjustments dat iedereen het optimale uit zijn/haar lichaam & les kan halen.

Peggy

Geeft al onze Stretch Yogalessen op het lesrooster, ze weet je als geen ander om je op je gemak te stellen. Of je nu voor het eerst komt in de lessen of al jaren bij ons komt lessen, elke les maakt ze weer helemaal eigen en helpt je graag in de poses met al haar ervaring zodat je het beste uit jouw lichaam weet te halen.

Jenny

Geeft alle Critical Alignment lessen op ons lesrooster en kan je heel veel vertellen over deze les en alle houdingen die daarbij horen. Ze maakt veel gebruik van alle Yoga props (dekentje, viltenmatje, strip, yogariem en blokken) daardoor kan ze je veel leren over het lichaam en begeleid ze je met haar rustige stem door de houdingen heen. 

Joska

Mijn liefde voor yoga is jaren geleden ontstaan. Toen ik ermee in aanraking kwam, betoverde het mijn hart. In 2018, tijdens mijn wereldreis, wilde ik een lange yogaretraite doen. Gewoon voor mijn eigen mentale en fysieke welbevinden. Ik koos voor een retraite in de vorm van een docentenopleiding. Een wereld ging voor mij open! Naast mijn liefde voor yoga werd ik verliefd op lesgeven. Het voelt zo ontzettend goed om wat ik heb ervaren te kunnen delen met anderen. Zoals ik geïnspireerd ben geraakt, hoop ik anderen ook te inspireren met mijn yogalessen.

Ilse

Celine