Ons Team

Je bent hier:

Jouw yoga docentes

Mogen wij je meenemen op ontdekkingsreis? Voor iedereen kan de bestemming anders zijn waarbij yoga helpt je lichaam en geest te leren kennen. Met yoga krijg je meer balans. Zowel fysiek als mentaal.

Iedere les bij Pure Yoga is een reis van begin tot eind. Onze lessen zijn doordacht en we weten je iedere les weer te verrassen door ons te richten op een ander lichaamsdeel of mindset. Welke docent je ook hebt.

Hou je van afwisseling en creatieve lessen? Schrijf je dan in voor een proefles en ontdek ons & jezelf. Meer over onze docenten vind je hier naast.

Joyce

Als owner & founder van Pure Yoga hoop ik zowel voor jou, als deelnemer, als voor mijn docentes een fijne & unieke plek te creëren waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag...a place to slow down. Waar je mag zijn wie je bent en zoals je bent. Waar je soms nieuwe inspiratie opdoet en gemotiveerd wordt om jouw intenties te onderzoeken. Waar zachtheid: yin &  kracht: yang naast elkaar bestaan. Met ruimte voor een lach én een traan, voor prikkeling & rust. Waar altijd een kop thee voor je klaarstaat. 

Annemiek

Tijdens de yogalessen die ik geef, hoef je niets te bewijzen. Je komt er voor jezelf om te oefenen en om te kijken naar waar jouw grenzen liggen. Natuurlijk moedig ik je wel aan het beste uit jezelf te halen. Een mix van inspanning en ontspanning, waarbij kracht, flexibiliteit en balans langs zullen komen, zonder hele ingewikkelde houdingen. Wees altijd welkom om te oefenen.

Yoga

Kom thuis bij Pure Yoga Studio

Al kom je gewoon even kijken hoe het voor je voelt. Neem een kopje verse kruidenthee of een glas muntwater en kijk of wij bij jou passen.

Zitten we niet vol dan kun je je ook bij de studio zelf inschrijven voor een proefles. Naast de yogadocent is er altijd nog iemand aanwezig die voor je klaarstaat.

Domenica

Tijdens mijn vele reizen doe ik zoveel inspiratie op want ik volg dan overal yoga workshops, trainingen én opleidingen die ik maar al te graag in mijn yogalessen integreer. Zo ervaar jij als deelnemer weer dat stukje 'buitenland' in jouw yogales. Door middel van fijne thema's in mijn lessen hoop ik dat jij als deelnemer jouw eigen 'journey' ervaart op de yogamat.

Hanneke

Ik kies altijd een thema voor mijn lessen en laat veel ruimte voor speelsheid. Yoga is een ontdekkingsreis naar jezelf vind ik, zowel fysiek als mentaal en daar kunnen we allemaal wel wat hulp bij gebruiken! Ik heb een liefde voor de technische kant van yoga en zorg middels adjustments dat iedereen het optimale uit zijn/haar lichaam & les kan halen.

Peggy

Geeft al onze Stretch Yogalessen op het lesrooster, ze weet je als geen ander om je op je gemak te stellen. Of je nu voor het eerst komt in de lessen of al jaren bij ons komt lessen, elke les maakt ze weer helemaal eigen en helpt je graag in de poses met al haar ervaring zodat je het beste uit jouw lichaam weet te halen.

Jenny

Geeft alle Critical Alignment lessen op ons lesrooster en kan je heel veel vertellen over deze les en alle houdingen die daarbij horen. Ze maakt veel gebruik van alle Yoga props (dekentje, viltenmatje, strip, yogariem en blokken) daardoor kan ze je veel leren over het lichaam en begeleid ze je met haar rustige stem door de houdingen heen. 

Joska

Mijn liefde voor yoga is jaren geleden ontstaan. Toen ik ermee in aanraking kwam, betoverde het mijn hart. In 2018, tijdens mijn wereldreis, wilde ik een lange yogaretraite doen. Gewoon voor mijn eigen mentale en fysieke welbevinden. Ik koos voor een retraite in de vorm van een docentenopleiding. Een wereld ging voor mij open! Naast mijn liefde voor yoga werd ik verliefd op lesgeven. Het voelt zo ontzettend goed om wat ik heb ervaren te kunnen delen met anderen. Zoals ik geïnspireerd ben geraakt, hoop ik anderen ook te inspireren met mijn yogalessen.

Ilse

In april en mei 2022 heeft ze haar yoga opleiding Jivamukti Teacher Training 300hr afgerond in Italië. Een vol programma vol spiritualiteit, Sanskriet, asana practice, chanting en ahimsa. Iets waar Jivamukti om bekend staat, ahimsa, oftewel “do no harm”.  De asana practice van Jivamukti staat bekend als uitdagend, uptempo en jawel soms op techno muziek. Ze verwerkt hiervan weer delen in de lessen die ze geeft! Daarnaast zal de creativiteit vanuit haar dansachtergrond ook een weg vinden in de lessen.

De andere aspecten van de opleiding zal ze langzaamaan implementeren in de lessen, waaronder ook meditatie voor tijdens de flow & yin lessen en chanting van mantra’s. 

Kortom Ilse heeft er ontzettend veel zin in om al het moois dat ze heeft geleerd over te brengen op al jullie lieve yogi’s!

Celine

Onze docent Celine is onlangs naar Portugal geweest en weer helemaal up to date! Ze heeft namelijk haar 200YTT behaald bij The Sacred Fig. De opleiding is in de basis een vinyasa opleiding met een moderne benadering.
  
Celine haar Flow les bestaat vooral uit een heerlijke dynamische flow. Ze begeleidt je van houding naar houding. Onderdeel hiervan zijn ook ademhalingsoefeningen. Celine weet als geen ander welke alternatieven ze je kan aanbieden zodat de houdingen geschikt worden voor jouw lichaam en zo kan een ieder meedoen op zijn / haar tempo, aldus geschikt voor all levels.

Het leuke is: zo nu en dan zit er een verrassing in deze les: een onverwachte twist! Celine neemt je hierin mee door ook een stukje kennis te delen en d.m.v. de adjustments waar ze zich veel mee bezighoudt maakt het een hele rijke en waardevolle les wordt om zeker met regelmaat te volgen. Je leert zoveel meer over jouw lichaam en deze heeft alleen maar heel veel baat bij de juiste houding en beweging. En voor wie het fijn vindt: in haar lessen kan je ook inversions, de omgekeerde yogahoudingen, verwachten.