Proefles Yoga

Je bent hier:

Proefles Yoga Leeuwarden

Boek je Proefles Yoga

Wil je een proefles yoga in Leeuwarden?

Welkom! En leuk dat je benieuwd bent naar onze yogastudio en yogalessen.
Wij zijn een 'down to earth' yogastudio. Wat je bij ons kunt verwachten is pure yoga en begrijpelijke aanwijzingen, zonder toeters of bellen en een tikkeltje mindfulness. Onze yogalessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yogi's. Onze ruime en sfeervolle yogastudio is voorzien van alle gemakken. Je kunt je omkleden in een ruime kleedkamer en we hebben een heerlijke loungeruimte waar je kosteloos kunt genieten van verfrissend muntwater of een kopje verse kruidenthee.

Kom je voor het eerst yoga ervaren? Of nog helemaal nieuw tot yoga? Dan raden we je aan om een les uit te kiezen waarbij intensiteit nr: 1 staat vermeld. (lees ook onze huisregels). I.v.m. hygiëne is het meenemen van een eigen yogamat wenselijk. Geen eigen yogamat? Geen zorgen, dan kan je bij ons in de studio voorafgaand aan de les een 'high end yogamat' gratis lenen voor jouw eerste les. De proefles kan je inzetten voor al onze yogalessen die op ons lesrooster staan.

Kom je met de auto? Lees hier waar je het beste kunt parkeren.

Let op:
Wij maken gebruik van een boekingssysteem. Via onderstaande knop word je doorgestuurd. Met dit systeem plan je jouw proefles in en kun je direct afrekenen met iDEAL.