Team

Een team van gecertificeerde docentes staat voor je klaar! Of je nu een beginner of een gevorderde beoefenaar bent, de begeleide lessen van onze ervaren docentes bieden variaties voor alle niveaus.

Joyce

STUDIO OWNER // HOT YOGA // WARM FLOW // YIN // BARRE // PILATES TEACHER

Na jarenlang veel yogalessen gevolgd te hebben, wilde ik graag een andere yogavorm ervaren. Zo kwam ik een aantal jaar geleden in aanraking met “Hot Yoga”. Gelijk al, na de eerste keer was ik verkocht en kon alleen maar denken WAAROM hebben we dít niet in het Noorden? Gezien mijn grote passie voor yoga heb ik dan ook de internationale docentenopleiding (RYT-200) gevolgd, met als specialisatie Hot Yoga. Want ik dacht deze geweldige vorm van yoga mag iedereen ervaren! Ik vind het belangrijk dat je bij ons niet alleen kwalitatieve Hot Yoga lessen kan volgen, maar dat óók de studio een plek is waar je een fijn gevoel krijgt. Waar je jezelf kan zijn, weer nieuwe energie opdoet en tegelijkertijd ontspanning vindt, zodat je met een glimlach op je gezicht en in je hart de studio verlaat.

Malou

ASHTANGA // HOT YOGA // WARM FLOW // YIN // BARRE TEACHER

Mijn liefde voor yoga? Dat begon allemaal met een crush voor de fysieke yoga practice. Door uitdagende yogastijlen als Hot Yoga & Vinyasa Yoga werd ik lichamelijk uitgedaagd en verkende ik mijn eigen grenzen. Al snel merkte ik dat ik me niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal verder ontwikkelde. Meer en meer raakte ik verliefd op de kracht van yoga en zo besloot ik de docentenopleiding Ashtanga Vinyasa (RYT-200, Yoga Alliance USA) op Bali te volgen. Yoga is inmiddels meer dan een passie, het is voor mij een manier van leven. Als docent wil ik mijn studenten meegeven dat het doel van yoga niet de yoga houding is, hoe flexibel je bent of dat je de hoofdstand kunt doen. Maar dat het doel van yoga is om je lichaam te waarderen, je bewust te worden van je gedachten en te onderzoeken wie je werkelijk bent.

Annemiek

HOT YOGA // WARM FLOW TEACHER

Een aantal jaar geleden kwam ik met yoga in aanraking. Waar ik in mijn dagelijks leven de lat vaak (te) hoog legde, mocht, en leerde ik in de yogales eindelijk lief voor mezelf te zijn en te luisteren naar hoe ik me voelde. Yoga gaf mij verbinding met mezelf, wat heeft geleid tot allemaal positieve veranderingen. Ik wilde hier meer mee gaan doen en besloot de Vinyasa Teacher Training (RYT-200) te volgen. Bij mij in les hoef je niks te bewijzen, je komt er voor jezelf om te oefenen en te kijken naar waar jouw grenzen liggen. Natuurlijk moedig ik je wel aan het beste uit jezelf te halen. Een mix van inspanning en ontspanning, waarbij kracht, flexibiliteit en balans langs zullen komen, zonder hele ingewikkelde houdingen. Wees altijd welkom om te oefenen.

Ilse

YIN // HOT YOGA TEACHER

Domenica

ASHTANGA // WARM FLOW // HOT YOGA TEACHER

Gerlinde

VINYASA // WARM FLOW TEACHER

Hanneke

HOT YOGA TEACHER

Elske