Yoga Retreat

Je bent hier:

Yoga Retreat in Spanje

12-16 April | Cártama, Málaga

Tijdens deze Yoga Retreat sta jij helemaal centraal. Alle aandacht gaat naar jou, je hoeft voor even helemaal nergens aan te denken. Zodat je alle tijd hebt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen. Want daar is een retreat voor bedoeld, om helemaal tot rust te komen. Stap voor een paar dagen uit je dagelijkse leven met alle verplichtingen, je mag alles loslaten en volledig ontspannen. Een retreat is een groot cadeau aan jezelf! Na deze retreat ga je weer helemaal opgeladen naar huis.

 

Locatie

Ontdek de prachtige luxe Villa en voel je vrij om gebruik te maken van alle talloze chill spots, liever languit liggen bij het zwembad, een massage boeken, of de natuur in de omgeving bekijken? Er zijn vele mogelijkheden binnen en buiten om (indien gewenst) jezelf even terug te trekken. De villa heeft een infinity look zwembad, 7 sfeervolle & luxe kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. In sommige van deze kamers geniet je zelfs vanuit je bed van een panorama uitzicht op de vallei. Zo haal je buiten écht naar binnen. Fun Fact: je kunt hier je eigen sinaasappels plukken voor de verse jus in de ochtend!

 

Programma

Programma (ongeveer) per dag:

- Yogales
- Ontbijt
- Vrije tijd
- Lunch
- Vrije tijd 
- Yogales
- Diner 

 

Yoga

Tijdens de retreat worden de diverse yogalessen gegeven door Joyce zelf. Iedereen is welkom, ongeacht ervaring, conditie of leeftijd. Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Afgestemd op het moment van de dag, geeft ze tijdens de retreat verschillende vormen van Yoga. En mocht je haar lessen kennen dan weet je dat ze hier altijd een speciaal “ingrediënt” in stopt zodat jouw ervaring op de mat ook een bijzonder én waardevol moment gaat zijn.

 

Voeding

In het programma zijn de maaltijden bínnen de Villa in de prijs al meegenomen. Er wordt uitsluitend vegetarisch en veganistisch* gekookt, alles wordt elke dag vers bereidt door onze Privat Chef! (1x lunch en 1x Diner is in het programma opgenomen en eet je buiten de Villa. Dit is op eigen kosten) 

*Allergieën graag aangeven bij boeking.

 

Data / Prijzen

12 - 16 april (5 dagen) 

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een verblijf in een luxe villa, waar je van alle gemakken bent voorzien. 5 dagen vanaf €699,- per persoon gebaseerd op een standaard tweepersoonskamer:

- The Bohemian Room €699 p.p. | €899 single  

- The Boedha Room €699 p.p. | €849 single (gedeelde badkamer incl. douche / toilet / ligbad met 1 andere kamer: The Flower Room)

- The Flower Room €699 p.p. | €849 single (gedeelde badkamer incl. douche / toilet / ligbad met 1 andere kamer: The Boedha Room)

- The Tree Room €745 p.p. | €899 single 

- The Living Room €799 p.p | €999 single

- La Pequeña single €799 

Op het moment van reserveren, dient er binnen een aanbetaling van €150 te worden gedaan binnen 7 dagen. Het resterende bedrag dient pas 8 weken voor vertrek te zijn voldaan. Indien je liever alles meteen in een keer betaald kan je dit aangeven tijdens je boeking. 

 

Inclusief / Exclusief

Inclusief:

- 6  yogalessen 

  + 1 Yoga Nidra Sessie 

  + 1 Meditatie

- 4 overnachtingen in de luxe villa

- linnengoed, (bad)handdoeken, douchematerialen, gebruik yogamat, dekens en blokken

- ontbijt, lunch & diner binnen de Villa

- water, thee & koffie

- zelf onbeperkt sinaasappels plukken voor verse jus!

- een Goodie Bag bij aanvang retreat

Exclusief:

- vliegreis (Málaga) is maar 3 uurtjes vliegen en bij een vroege boeking, kun je al voor €150,- of nog minder vliegen (retourtje!)

- transfer van/naar de Villa

- annulerings- en reisverzekering

- eventuele autohuur (te delen)

 

Vragen, boeken of meer info?

Mail ons op info@pureyogastudio.nl

 

*Mocht de Yoga Retreat in verband met COVID helaas niet door kunnen gaan, dan wordt er een nieuwe datum gezocht en schuift je (aan)betaling gewoon mee op en heb je gelukkig nog steeds iets moois in het vooruitzicht om naar uit te kijken!