Yogalessen

Je bent hier:

Yin Yoga

“Let your body do the talking”

In Yin Yoga verloopt alles juist langzaam en rustig, je neemt de tijd voor je lichaam en je gevoel, aandacht in het hier en nu. Yin Yoga is een heerlijke tegenhanger van onze actieve yogalessen én van het snelle met talloze prikkels gepaarde gaande westerse leven.

Yin Yang

“Best of both worlds"

In onze Yin Yang yogalessen spelen we met de verschillende kwaliteiten van yin én yang. Yang: actie, doelgericht en Yin: zachtheid, overgave. Zo creëren we een innerlijke balans. In één les geeft Yang je uitdaging en Yin de verstilling, fijne combinatie!

Flow Yoga

“Conscious movement”

Karakteristiek voor onze yogales is de nuchtere, bewuste maar ook vrijere benadering van de houdingen. Let op de les is “easy to follow” maar daarom niet minder krachtig! De les is een afwisseling van rustige dynamische en statische houdingen.

Yoga Mix

“Embrace the now”

De Yoga Mix les elke week weer anders, maar altijd aangepast naar het moment van de dag. Verschillende yoga stijlen wisselen elkaar in de week af, dus laat je vooral in deze all levels les inspireren en maak kennis met vele mogelijkheden binnen de yoga.

Warm Flow

“Sweat, flow & glow”

Deze verwarmde les tot 30º is een rustigere variant van de intensievere Hot Yoga les. In deze yogales volgen de houdingen elkaar langzamer achter elkaar op en worden de houdingen wat langer vast gehouden.

Warm Yogilates

“Core stability”

Deze verwarmde Yogilates les (tot 30º) is een fijne mix van Yoga & Pilates. Waarbij je houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is vanuit je core. 

Warm Power

“Connecting body mind & soul”

Power Yoga, een krachtige vorm van yoga waarbij, in de verwarmde yogaruimte tot 30º, verschillende krachtige houdingen elkaar opvolgen tot aan een “peak pose”.  De voortdurende focus op adem, kracht en beweging brengt de aandacht in het hier & nu.

Hot Yoga

“Our signature yoga class”

Ervaar yoga als nooit tevoren met deze uniek yogavorm! Gegarandeerd een andere dimensie van een yogaervaring. Elke week wisselen we onze Hot Yoga lessen af met een mix aan yogastijlen waarbij we de ruimte op een verantwoorde en veilige manier verwarmen tot 35+ graden.

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles