Tarieven

 
Proefles
€10,-
1 maand geldig
Try Out Package
€33,-
1 maand geldig
 
Losse les
€13,-
1 maand geldig
7 Lessenkaart
€83,-
3 maanden geldig
10 Lessenkaart
€109,-
3 maanden geldig
20 Lessenkaart
€179,-
3 maanden geldig
 
1 maand onbeperkt (incasso)
€63,-
Lessen volgen zo vaak als je wilt en wanneer jou dat uitkomt. Je leskaart gaat in op datum van aankoop. Betaling middels automatische incasso. (loopt minimaal 6 Maanden, daarna per maand opzegbaar)
1 maand onbeperkt
€73,-
Lessen volgen zo vaak als je wilt en wanneer jou dat uitkomt. Je leskaart is 1 mnd geldig na datum van aankoop, je dient jezelf aan te melden voor een les. (betaling middels iDEAL)
3 maand onbeperkt
€189,-
Lessen volgen zo vaak als je wilt en wanneer jou dat uitkomt. Je leskaart is 3 mnd geldig na datum van aankoop.
 
Studentenkorting
-20%
Op vertoon van je studentenpas ontvang je bij ons 20% korting op je leskaart! Dit geldt voor de 7, 10 & 20 lessenkaarten en is alleen aan te schaffen in de studio.
 
Cadeaubon
€13,-
Deze cadeaubon bevat 1 les die 1 maand geldig is. Degene die het cadeau ontvangt dient een account aan te maken, wij vernemen dan graag van jou aan welk account we deze cadeau bon kunnen koppelen zodat diegene er gebruik van kan maken.
Cadeaubon
€39,-
Deze cadeaubon bevat 3 lessen die 1 maand geldig zijn. Degene die het cadeau ontvangt dient een account aan te maken, wij vernemen dan graag van jou aan welk account we deze cadeau bon kunnen koppelen zodat diegene er gebruik van kan maken.
Cadeaubon
€83,-
Deze cadeaubon bevat 7 lessen die 3 maanden geldig zijn. Degene die het cadeau ontvangt dient een account aan te maken, wij vernemen dan graag van jou aan welk account we deze cadeau bon kunnen koppelen zodat diegene er gebruik van kan maken