Huisregels Pure Yoga Studio

Je bent hier:

Om op een fijne manier met elkaar yoga te beoefenen zijn er een paar regels om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

#1 Gelieve geen deodorant of parfum te gebruiken. Deze geuren kunnen zich nog meer gaan verspreiden tijdens een yogales en kan het een ander hinderen.

#2 Het deelnemen aan een les en het beoefenen van de houdingen is geheel op eigen risico en toegankelijk vanaf 18 jaar. 

#3 Kom op tijd. De toegangsdeur wordt voorafgaand aan de yogales gesloten. Is de deur gesloten dan ben je helaas te laat voor de les.

#4 Pure Yoga kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden voor de veiligheid van persoonlijke bezittingen gedurende deelname aan een yogales. Het is niet toegestaan om tassen e.d. mee te nemen in de warme ruimtes. We raden je daarom ook aan om waardevolle spullen niet mee te nemen naar de yogastudio.

#5 Annuleren van een les kan kosteloos uiterlijk 8 uur voor aanvang, zodat we jouw gereserveerde plek weer tijdig kunnen inzetten voor iemand anders. Indien niet uiterlijk 8 uur van te voren wordt geannuleerd, wordt de les in mindering gebracht. Pure Yoga kan bij te weinig deelname een les annuleren tot 1u voor aanvang van de les, houd daarom ten allen tijde je mailbox in de gaten.

#6 Al onze leskaarten zijn persoonsgebonden en er kan geen restitutie plaatsvinden. Bij aankoop van je leskaart heeft deze een geldigheidsdatum welke wordt vermeld bij aankoop, na deze datum komen niet gebruikte lessen te vervallen. 

#7 Bij langdurige ziekte of een blessure kun je als deelnemer het lidmaatschap voor een n.o.t.k. periode laten opschorten. Een verzoek om opschorting dient z.s.m. kenbaar worden gemaakt en moet schriftelijk worden ingediend bij Pure Yoga. Het verzoek kan per email worden verzonden naar: info@pureyogastudio.nl. In onderling overleg zal er naar een passende oplossing worden gezocht.

Proefles boeken

Zo, dat waren de huisregels. Bezoek onze heerlijke yogastudio en boek een proefles yoga.