Yoga Leeuwarden

Je bent hier:

Ben je op zoek naar yoga in Leeuwarden? Dan is Pure Yoga Studio wellicht wat voor jou. Wij zijn hét yogainstituut van het Noorden en bevinden ons in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Onze yogalessen zijn creatief en afwisselend en voor zowel beginnende als gevorderde yogi's.

Yogalessen in Leeuwarden

Onze yogalessen proberen we zo creatief en afwisselend mogelijk te geven. Zo doe je niet iedere keer hetzelfde en blijven onze yogalessen jou verrassen! We vinden het belangrijk dat we tijdens de yogales in Leeuwarden aandacht hebben voor jou en helpen je graag gedurende de les (alleen als je dit zelf wilt natuurlijk). 

De yogalessen die wij in Leeuwarden geven zijn lekker afwisselend. Van meer ontspannende yogalessen zoals Yin Yoga, Yin Yang of Easy Flow tot aan Warm Yogilates en Warm Power Yoga. 

Wist je dat wij in Leeuwarden de enige zijn waarbij je Hot Yoga kunt volgen? In onze verwarmde yogaruimte verwarmen wij de ruimte bij warme lessen naar 30 graden en bij hot yoga zelfs naar 35 graden en warmer. Dit doen wij via infraroodlampen, verantwoord en veilig yoga in Leeuwarden!

Yogaruimtes Leeuwarden

Volg je yoga in Leeuwarden bij ons, dan kunnen de yogalessen in twee yogaruimtes plaatsvinden. Eén van onze yogaruimtes hebben we zo opgezet dat we het daar kunnen verwarmen voor de warme yogalessen en voor de hot yogalessen. De andere yogaruimte in Leeuwarden is een sfeervolle zaal waar reguliere (niet verwarmde) yogalessen gegeven worden. 

De yogaruimtes zijn sfeervol aangekleed. Zo kom je echt tot rust! Na jouw yoga in Leeuwarden kun je gebruikmaken van onze loungeruimte. Zowel voorafgaande van de yogales als na de yogales kun je genieten van heerlijk muntwater of een kopje verse kruidenthee. We bieden dit kosteloos aan. 

Yoga

Waarom je kunt overwegen om yoga te volgen? Omdat het je flexibiliteit vergroot, je spieren versterkt en je lichaamshouding verbetert. Naast dat zijn er talloze redenen om yoga in Leeuwarden te volgen en eigenlijk geen reden om niet aan yoga te doen! Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat het effect van yoga:

  • Yoga vermindert stress
  • Yoga verhoogt het immuunsysteem 
  • Yoga helpt om rugklachten te verhelpen
  • Yoga en ademhalingsoefeningen verlagen de bloeddruk
  • Yoga helpt bij afvallen

We zullen binnenkort een artikel wijden aan welke positieve effecten yoga nog meer voor je lichaam heeft.

Yoga in Leeuwarden

Ben je al overtuigd om yoga in Leeuwarden te volgen? Dan kun je een proefles yoga boeken om te kijken of Pure Yoga Studio bij jou past. Wellicht tot snel!