Yoga Leeuwarden

Je bent hier:

Ben je op zoek naar yoga in Leeuwarden? Dan is Pure Yoga Studio wellicht wat voor jou. Wij zijn hét yogainstituut van het Noorden en bevinden ons in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Onze yogalessen zijn creatief en afwisselend en voor zowel beginnende als gevorderde yogi's.

Yogalessen in Leeuwarden

Onze yogalessen proberen we zo creatief en afwisselend mogelijk te geven. Zo doe je niet iedere keer hetzelfde en blijven onze yogalessen jou verrassen! We vinden het belangrijk dat we tijdens de yogales in Leeuwarden aandacht hebben voor jou en helpen je graag gedurende de les (alleen als je dit zelf wilt natuurlijk). 

De yogalessen die wij in Leeuwarden geven zijn lekker afwisselend. Van meer ontspannende yogalessen zoals Yin Yoga (Nidra), Yin Yoga, Flow Yoga of Stretch Yoga tot aan Yogilates en Power Yoga. 

Yogaruimtes Leeuwarden

Volg je yoga in Leeuwarden bij ons, dan merk je een oase van rust zodra je bij ons de deur binnenstapt. Voorin onze yogastudio hebben we zelfs een koffiebar waar je na je ochtend yogales je me-time moment nog kan verlengen met een heerlijke barista cappuccino. De andere yogaruimte in Leeuwarden is een sfeervolle zaal waar reguliere (niet verwarmde) yogalessen gegeven worden. 

Onze studio en yogaruimte zijn sfeervol aangekleed en inspirenend. Zo kom je echt tot rust! Na jouw yogales in Leeuwarden krig je van ons een kopje Yogi Tea zodat je na de yogales nog even kunt nagenieten. In de warmere maanden hebben we zelfs als extra optie heerlijk fris muntwater of komkommerwater. We bieden dit kosteloos aan. 

Yoga

Waarom je kunt overwegen om yoga te volgen? Omdat het je flexibiliteit vergroot, je spieren versterkt en je lichaamshouding verbetert. Naast dat zijn er talloze redenen om yoga in Leeuwarden te volgen en eigenlijk geen reden om niet aan yoga te doen! Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat het effect van yoga:

  • Yoga vermindert stress
  • Yoga verhoogt het immuunsysteem 
  • Yoga helpt om rugklachten te verhelpen
  • Yoga en ademhalingsoefeningen verlagen de bloeddruk
  • Yoga helpt bij afvallen

Yoga in Leeuwarden

Ben je al overtuigd om yoga in Leeuwarden te volgen? Dan kun je een proefles yoga boeken om te kijken of Pure Yoga Studio bij jou past. Wellicht tot snel!