Yin Yoga Nidra

Je bent hier:

Yin Yoga Nidra

“Rest & Renew"

Intensiteit: 0 / 1 

Yin Yoga Nidra is een hele rustige sessie. Deze les focust op het vasthouden van een aantal voedende diepe yin poses zo verkennen we weer ons lichaam. Iedere pose zal rond de 3-5 minuten duren waarbij je een zittende of liggende houding aanneemt zodat je de tijd krijgt om over te geven aan alles wat zich aandient. Zo kunnen we observeren en ontdekken waar jij zowel je lichaam als geest kan stretchen. 

Wil je (weer) meer in verbinding komen met je lichaam, gevoel en ademhaling? Dan is deze les zeer geschikt voor jou. Het is een weldaad voor je lichaam en geest.

Het laatste gedeelte van deze Yin les neemt Joyce je mee om je lichaam en mind in een nog diepere staat van ontspanning te brengen middels Yoga Nidra (wordt ook wel ‘de slaap van de yogi’s’ genoemd) óf middels een lange aangename eindontspanning. Elke les zal weer anders zijn, de uitkomst van de les blijft hetzelfde namelijk na de les ervaar je lichtheid, ruimte en rust in jezelf.

Voor deze les is geen yoga ervaring vereist, iedereen is welkom. We raden je aan om warme kleding aan te trekken en/of dekentje mee te nemen om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles