Zwangerschapsyoga

Je bent hier:

Zwangerschapsyoga

ZWANGERSCHAPSYOGA

Tijdens een zwangerschap verandert er veel in je leven. Je hebt niet meer alleen de verantwoordelijkheid over je eigen lichaam, maar ook over het lichaam van een groeiende baby in je buik. Het is daarom heel belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Dit kan d.m.v. zwangerschapsyoga. Wil jij je zwangerschap bewust beleven en je op een ontspannen manier voorbereiden op je bevalling, dan is deze cursus zwangerschapsyoga absoluut iets voor jou. De lessen zorgen voor een rustmoment in je (drukke) leven waarin je even alle aandacht hebt voor jezelf, je lichaam wat verandert tijdens de zwangerschap én je baby. 

Deze cursus van 6 zwangerschapsyoga lessen geeft jou handvatten tijdens de zwangerschap. De lessen bestaan uit een mix van zachte yoga-oefeningen, meditatie, ademhalingsoefeningen en ontspanning allemaal ter ondersteuning van jouw zwanger zijn. Geen zweverig gedoe, maar juist een nuchtere fijne benadering! Tijdens de lessen zoeken we samen de balans op tussen in en ontspanning. Céline reikt jou in deze zwangerschapsyoga cursus tools aan die je in kan zetten tijdens de zwangerschap en de bevalling. Vanaf week 16 ben je welkom voor deze zwangerschapsyoga lessen. Er is geen yoga ervaring vereist voor deze cursus.

We starten op 1 mei. Zie hieronder de data & tijden:

Maandag 1 mei 18:30-20:00
Maandag 8 mei 18:30-19:30
Maandag 15 mei 18:30-19:30
Maandag 22 mei 18:30-19:30
Maandag 05 juni 18:30-19:30
Maandag 12 juni 18:30-19:30

Jouw bijdrage is €87 voor alle 6 lessen. (Maandag 29 mei is er geen les i.v.m 2e pinksterdag)

Wij maken gebruik van een boekingssysteem, genaamd Momoyoga. Via onderstaande link "ik wil meedoen" word je doorgestuurd. In dit systeem maak je een gratis account aan en kun je direct de zwangerschapsyoga cursus afrekenen met iDEAL. Daarmee is dan gelijk je plekje in de lessen gereserveerd. Bij vragen mail ons gerust even op info@pureyogastudio.nl

IK WIL MEEDOEN

Bekijk ons lesrooster of boek een proefles